Courtyard in Kudamatsu / Container Design

first_imgShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/601229/courtyard-in-kudamatsu-container-design Clipboard 2014 ArchDaily CopyHouses•Yamaguchi, Japan Courtyard in Kudamatsu / Container DesignSave this projectSaveCourtyard in Kudamatsu / Container Design Year:  ShareFacebookTwitterPinterestWhatsappMailOrhttps://www.archdaily.com/601229/courtyard-in-kudamatsu-container-design Clipboard Area:  104 m² Area:  104 m² Year Completion year of this architecture project “COPY” Architects: Container Design Area Area of this architecture project photographs:  Eiji TomitaPhotographs:  Eiji TomitaSave this picture!© Eiji TomitaText description provided by the architects. The client planned habitat as a part of site in their family home. The site is kudamatsu-city, Yamaguchi. The site is along a prefectural road. There is a lot of traffic. Their family home has been built at a point distant from the road. Their planning site was near the road.Save this picture!© Eiji TomitaTheir main hope is that they can pass between their family home and their children can run around inside and outside the house. Their planning site was used in a parking and croft. There was a fence, but was not a gate. The frontage was open for the prefectural road. I felt danger that their children playing here.Save this picture!© Eiji TomitaThere is the family home in the back toward northwest and is well-tended yard toward east. Their family home have the tiled roof and the wooden front door, a big good will. I felt the place with good vibes. I thought the necessary parking space, and the location of their family home, the connection of road.Save this picture!© Eiji TomitaI thought better that their family home is saw from the prefectural road. Therefore, their house was made near that road. As a result, I thought that their house will be made like a gate and fence in the site. The appearance of house show a big roof. That is homage of their family home.Save this picture!© Eiji TomitaTheir house was made big opening toward their family home. Thus, that was made them conscious about living with family home. And I thought that their children can pass between their family home to my home and they will not go to the prefectural road. Their house was made the space of courtyard like outside. Because their house connect a conscious of life. There was conscious toward their yard of family home, and toward their courtyard.Save this picture!SectionTheir house that their children run around safety has been planned by these conscious.Save this picture!© Eiji TomitaProject gallerySee allShow lessComedie de Bethune – National Drama Theater / Manuelle Gautrand ArchitectureSelected ProjectsLast Call: Architects Summoned to Envision Public Space for Moscow’s Kristall CityArchitecture News Share Save this picture!© Eiji Tomita+ 24 Share CopyAbout this officeContainer DesignOfficeFollowProductsWoodConcrete#TagsProjectsBuilt ProjectsSelected ProjectsResidential ArchitectureHousesYamaguchiHousesJapanPublished on February 23, 2015Cite: “Courtyard in Kudamatsu / Container Design” 22 Feb 2015. ArchDaily. Accessed 11 Jun 2021. ISSN 0719-8884Read commentsBrowse the CatalogVentilated / Double Skin FacadeTechnowoodProfile Façade SystemGlassMitrexSolar PanelsMetal PanelsAurubisCopper Alloy: Nordic RoyalFiber Cements / CementsEQUITONEFiber Cement Facade Panel PicturaCultural / PatrimonialIsland Exterior FabricatorsSeptember 11th Memorial Museum Envelope SystemConcreteKrytonSmart ConcreteSignage / Display SystemsGoppionDisplay Case – B-ClassMetal PanelsLorin IndustriesAnodized Aluminum – Stainless Steel FinishesWoodStructureCraftEngineering – Mass TimberWindowspanoramah!®ah!38 – FlexibilityChairsSellexChair – IrinaBathroom FurnitureKaleBathroom Cabinets – ZeroMore products »Read commentsSave世界上最受欢迎的建筑网站现已推出你的母语版本!想浏览ArchDaily中国吗?是否翻译成中文现有为你所在地区特制的网站?想浏览ArchDaily中国吗?Take me there »✖You’ve started following your first account!Did you know?You’ll now receive updates based on what you follow! Personalize your stream and start following your favorite authors, offices and users.Go to my stream Courtyard in Kudamatsu / Container Design Japan 2014 Photographs Projects Year:  “COPY” Houseslast_img

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *